12.10.2023
Сьомий етап чемпіонату світу з тріалу Herzt Fim 2023

На початку жовтня у Вертоле, Франція, відбувся сьомий етап Чемпіонату світу з тріалу Herzt Fim 2023. Перегони проходили в сосновому лісі, який характеризувався підліском, повним каміння, і курною трасою, яка, однак, була добре спроектована та приносила задоволення гонщикам і глядачам, підтверджуючи чудову організацію Motoclub Livradois.

Змагання були на чудовому рівні для юніорських категорій, але виявилися надзвичайно складними для категорії GP, для якої було включено кілька екстримальних областей.

Маттео Граттарола осів 4-ту позицію TrialGP Роура Аніол Гелаберт фінішував 6-м.

У Trial 2 Гаррі Хемінгуей провів дуже вдалий заїзд і піднявся на 3-тю сходинку подіуму. Варто відзначити чудовий заїзд Карлоальберто Рабіно, який фінішував на 2-му місці. Хороша стиль показав також Девіда Фабіана, який фінішував восьмим.

Джордж Хемінгуей переміг у Trial 3, отримавши титул чемпіона.

У TrialGP Women Андреа Софія Рабіно посіла 4 місце.

Маттео Граттарола  знову фінішував 4-м, лише на одне очко відстаючи від 3-ї позиції через кілька помилок. Незважаючи на травму плеча в останній зоні першого кола, Рура Аніол Гелаберт закінчив перегони з чудовою 6-ю позицією. Обидва гонщики підтвердили свої відповідні позиції в підсумковому рейтингу чемпіонату.

Trial 2 Гаррі Хемінгуей підтвердив своє 3 місце, показавши свій реальний прогрес, який привів його до 7 місця в Чемпіонаті.

 

У Trial 3 Джордж Хемінгуей посів 2-е місце та виграв свій титул чемпіона. Мірко Педретті зайняв ще одну хорошу 4-ту позицію в гонці та 6-у в Чемпіонаті.

Андреа Софія Рабіно піднялася на 3 сходинку подіуму, підтвердивши свою 3 позицію також у Чемпіонаті./p>

Також варто згадати виступи Лаї Пі Рамірес і Марін Аурієрес у Trial 2 Women, які завершили Чемпіонат на 3-му та 4-му місцях відповідно.